Tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar

Een tafelgoochelaar brengt de magische illusies tot vlak onder uw neus aan tafel.  Meester goochelaar Kim Dèrvan is gespecialiseerd in vingervlugheid en afleiding in combinatie met heel straffe en originele acts met een vleugje humor.

Als tafelgoochelaar mengt Kim Dèrvan zich onopvallend tussen de gasten en laat hen genieten van een magische ervaring.  De illusies voltrekken zich onder het oplettende oog en zefls in de handen van de gasten.

Waarvoor mag u tafelgoochelaar Kim Dèrvan contacteren? 

  • Tafelgoochelaar voor kleine en grote evenementen
  • Animatie tijdens receptie, huwelijksfeest, BBQ, familiefeest
  • Tafelgoochelaar voor restaurants
  • Straffe trucs met kaarten en munten
  • Acts in meerdere talen mogelijk
  • Goochel acts in thema van uw bedrijf voor beurzen en bedrijfsevenementen

Tafelgoochelen op maat van uw product of bedrijf 

Op een magische manier een nieuw product lanceren? Op zoek naar een publiekstrekker voor uw beursstand? Of een ijsbreker nodig tijdens een seminarie of een bedrijfsevenement? Kim Dèrvan stroopt zijn mouwen al op om kwaliteitsvolle nieuwe goocheltrucs te bedenken volledig in de branding van uw bedrijf. Goochelaar Kim heeft geen hightech geluidsapparatuur of lichteffecten nodig. Enkel een publiek, uw publiek, dat deel uitmaakt van intieme visuele acts met grote impact.

Door gebruik te maken van alledaagse voorwerpen zoals munten, kaarten, juwelen of bedrijfseigen producten… voltrekken de magische illusies zich vlak onder de neus van uw gasten.


Tafelgoochelen en een centrale show?

Wenst u ook nog een leuke act na het tafelgoochelen?  Bekijk zeker eens de andere expertises.Een tafelgoochelaar boeken voor een unieke ervaring naar uw gasten toe?
Vraag hier vrijblijvend een offerte >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}